Over KaPé Automatisering.

KaPé Automatisering is opgericht in september 2001. Wij zijn toen gestart met de 2 eigenaren, en zijn nu doorgegroeid tot 4 personen. Tevens is KaPé Automatisering een erkend leerbedrijf en bieden wij stageplekken aan.

Bij KaPé Automatisering staat de klant centraal. Dat is altijd al zo geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Wij luisteren naar de behoefte en de wensen van de klant en vertalen dat naar een passende oplossing.

Wij zijn begonnen in de ICT-dienstverlening, maar hebben later onze diensten en assortiment aanbod uitgebreid met VOIP-telefonie, alarmcentrales en camerabewaking. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij u een totaalpakket aan producten en diensten kunnen aanbieden, zodat u als klant één aanspreekpunt heeft voor technische zaken, en niet hoeft na te denken wie u nu moet bellen, of van het bekende ‘kastje naar de muur’ gestuurd wordt.

Ons gedreven team denkt actief met u mee en samen komen wij tot een passende oplossing. Bij eventuele vragen die betrekking hebben op uw eigen computeromgeving, kunnen wij wanneer u dat wenst op afstand met u mee kijken. Snel en voordelig. Want bij KaPé Automatisering wordt Service met de hoofdletter S geschreven. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Als Service voor u ook belangrijk is: KaPé Automatisering.

 

John Philipsen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
John Philipsen

Als Service voor u ook belangrijk is.

© KaPé Automatisering. 2024
Created by